COMUNICAT desde JINWAR, el poble de dones a Rojava

Benvolgudes amigues i amics de JINWAR! Gràcies per la vostra solidaritat i suport! Sentim realment totes les vostres veus, fet que té un significat important per a totxs nosaltres. La situació al nostre país és realment dura. L’estat turc no para d’atacar-nos, utilitzant els mètodes més bruts d’aniquilació com napalm i armes químiques amb fòsfor prohibides, utilitzen tot el seu poder per atacar les nostres zones. Desenes de milers de mercenaris de Daesh i Al-Nusra van participar en l’atac al costat de Turquia.
Aquests atacs provoquen massacres civils. Les nostres forces de defensa continuen provocant, valentament, cops forts contra les forces d’ocupació. Molts d’ells ja han donat la vida en aquesta batalla heroica. Com a dones de Jinwar ens hem vist obligades a abandonar la nostra llar a causa d’aquesta perillosa situació. L’estat turc llança bombes a la nostra regió i el cel sobre JINWAR es veu cada dia travessat per avions militars i drons. Volen que la gent marxi per poder atacar fàcilment. Totes les dones i nens de Jinwar estem molt afectades per la situació i preocupades pel nostre futur i de les nostres filles i fills.
El nostre esforç diari s’ha interromput, el nostre treball… tot el que hem construït juntes durant aquest temps està en perill directe de ser destruït. La nostra terra tremola, els nostres arbres s’assequen. Però la nostra voluntat, esperança, convicció i creença en una societat basada en valors democràtics i comunitaris, la nostra força com a  dones que lluiten per la llibertat és més forta que mai. Sabem que el nostre camí és correcte i resistirem i lluitarem per mantenir viu el riu de la nació democràtica.
La situació de totes les dones, mares i fillxs del nostre poble és difícil: vam haver de sortir de les nostres cases, les nostres filles tenen por i no sabem quina serà la següent. Tot i això, no hem patit danys personals i fins ara estem segures. Però l’hivern s’acosta i la situació cada cop és més difícil.
jinwar.jpg
Necessitem qualsevol suport i ajuda com necessiten les persones de tota Rojava. Necessitem que tota la gent que comparteix els nostres valors i principis donin suport a l’Administració autònoma democràtica del nord i l’est de Síria i que prenguin mesures contra l’ocupació turca. El nostre estat d’ànim i motivació es mantenen alts i continuem vivint la nostra vida seguint els nostres valors dia a dia i sota qualsevol circumstància. Ens mantenim juntes i creiem en la nostra gent i en la nostra societat que respon als nostres principis. Només la unitat i la lluita comuna ens poden portar a la victòria.
JIN JIYAN AZADÎ !!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s