Text íntegre en català i anglès de l’acció als Premis Gaudi!

Ahir al vespre, seguint la jornada d’acció internacional demanada desde el moviment kurd, més d’un centenar de companyes es van concentrar a les portes dels Premis Gaudi per a mostrar la solidaritat amb la revolució kurda i mostrar el rebuig cap a la més que provable invasió per part de l’exercit turc.

A dins, un grup de set companyes va portar a terme una acció reivindicativa on es va pujar a l’escenari i es va llegir el següent manifest:

Bona nit, des del Comitè de suport a Rojava veiem la necessitat de prendre la paraula davant de l’imminent invasió turca.
A Rojava, nord de Siria, més de 3 milions de persones desenvolupen des de fa 7 anys un model social radicalment democràtic, que té l’alliberament de la dona com a principal motor de transformacio de tota la societat.
En ell, kurds, àrabs, assiris… conviuen en pau i llibertat i s’organitzen conjuntament per defensar-se de la guerra. Una guerra pels recursos dels quals el nostre sistema depèn.

Cada cop som més les que creiem que la Revolució de Rojava és també la nostra Revolució, perquè és la demostració viva de que un altre món és possible i, a més, necessari.Aquesta revolució és una esperança per tots els pobles del món!

Quan les engrunes que ens ofereixen ja no serveixen per cobrir l’engany de la suposada “democràcia”,quan el feixisme d’ISIS, Erdogan, Trump o Vox amenaça, nosaltres volem cridar que, com a Kobane avui fa 4 anys, ho aturarem, i que estendrem la Revolució de Rojava arreu del món!

Riseup for Rojava!dx_mtpmx4aapwaf

No passaran!

Traducció a l’anglès:

“From the Rojava Support Committee, we see the need to speak up to denounce the imminent Turkish invasion. In Rojava, in northern Syria, more than 3 million people have been developing a radically democratic social model with women’s liberation at its forefront for the transformation of the whole of society.

There are more of us every day who believe that the revolution of Rojava is also our revolution, because it is the living demonstration that another world is not only possible, but necessary!
The Rojava revolution is a living example and a beacon of hope … it gives hope to the people of the world. When the crumbs they offer us no longer serve to cover the deception of this false democracy. When the fascism of ISIS, Erdogan, trump or VOX advance, we want to shout, like Kobane 4 years ago, that we will stop it and that we will extend the Rojava revolution all over the world! Rise Up For Rojava !! NO PASARÁN!!”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s