II Seminari de Confederalisme Democràtic

seminari.jpg

(En castellano al final)

Ens complau anunciar que aquest estiu de 2017 i després de l’èxit del darrer any, repetim el  Seminari Intensiu sobre Confederalisme Democràtic. Totes aquelles persones que l’any passat no vau poder assistir teniu una altra oportunitat.

Es durà a terme en format estades, amb allotjament i menjar inclosos. El seminari començarà el dia 17 de juliol i finalitzarà el dia 23.

El seminari està enfocat a profunditzar sobre aquest nou paradigma polític plantejat per Abdullah Öcalan i el moviment revolucionari kurd.

El temari serà variat, s’explicarà quins són els anàlisis històrics que duen a terme, així com quines són les seves propostes polítiques per a l’organització de la societat i de la resistència contra el patriarcat, l’estat i la modernitat capitalista. A destacar que entre 2 i 3 dies del seminari es dedicaran a la lluita per l’alliberament de la dona, com es va desenvolupar el moviment de dones kurdes, quines són les seves línies polítiques, així com a explicar la Jineology, la ciència de les dones que han creat per tal d’analitzar tot el relacionat amb la seva lluita.

Es faran sessions matí i tarda, entre 6 i 8 hores en total, amb pauses cada 45min i per dinar. Hi haurà parts d’explicació, de debat i de treball en grups.

Les places són limitades, per a inscripcions i demanar més informació podeu escriure a: azadi.plataforma@gmail.com

Una cosa a tenir en compte es que volem que el perfil de l’assistencia al seminari sigui el més variada possible en termes ideològics, edad, gènere etc… Normalment la majoria de persones que atenen aquest tipus de seminaris són homes, blancs i entre els 20 i els 40 anys, per tant podria ser que per mantenir les quotes a algú dels últims que s’hagi inscrit se li demani la seva plaça. Esperem que entengueu aquesta decisió.

Que costarà el seminari? El nostre objectiu és que pugui venir tothom a qui li interessa el tema, independentment de la capacitat econòmica (tenint en compte que no treballar durant una setmana sencera al juliol a moltes persones ja els suposarà un esforç). Per això exposem quins són els costos del seminari i apel·lem a que les persones aportin segons puguin.

Per un costat del menjar se n’encarregarà un grup de gent que donarà tots els beneficis a projectes solidaris, per preses polítiques, difusió etc… El cost del menjar per persona serà 91 euros la setmana. Per altra banda s’hauran de cobrir els bitllets d’avió de les formadores i altres despeses logístiques. La resta de feines de cures, d’organització, de formació etc… que no estan reflectides econòmicament s’assumeixen de forma voluntària i solidaria, però no vol dir que no hi siguin.

Per tant, l’aportació que demanem a cada persona són uns 120 euros, però depenent de les possibilitats de cadascú. També demanem que les persones que s’ho puguin permetre aportin una mica més per tal de cobrir a aquelles que no puguin.

També fem una crida a les organitzacions i col·lectius per a que facin aportacions per a cobrir les despeses del seminari i així ajudar-nos a dur-lo a terme.

____________________________________

Nos complace anunciaros que este verano de 2017 y después del éxito del año pasado, repetimos el Seminario Intensivo sobre Confederalismo Democrático.

Se llevará a cabo en formato intensivo, con alojamiento y comida incluidos. El seminario empezará el 17 de julio y finalizará el día 23.

El seminario está enfocado a profundizar sobre este nuevo paradigma político planteado por Abdullah Öcalan y el movimiento revolucionario kurdo.

El temario será variado, se explicaran cuales son los análisis históricos que llevan a cabo, así como cuales son sus propuestas políticas para la organización de la sociedad y de la resistencia contra el patriarcado, el estado y la modernidad capitalista. A destacar que entre 2 y 3 días del seminario se dedicaran a la lucha por la liberación de la mujer, así como al desarrollo del movimiento de mujeres kurdas, cuales son sus líneas políticas, así como a explicar la Jineology, la ciencia de las mujeres, que han creado para analizar todo lo relacionado con su lucha.

Nos gustaría que la asistencia al seminario fuera lo más plural posible y por esto nos gustaría invitar a personas de vuestra organización a participar. También podéis reenviar este correo a otros colectivos o personas que puedan estar interesadas.

Se haran sesiones de mañana y tarde, entre 6 y 8 horas en total, con pausas cada 45min y para comer. Habrá partes de explicación, de debate y de trabajo en grupos.

Las plazas son limitadas, para inscripciones y para pedir mas información nos podéis escribir a:

azadi.plataforma@gmail.com

Una cosa a tener en cuenta es que queremos que el perfil de la asistencia al seminario sea lo más variada posible en términos ideológicos, de edad, de género etc… Normalmente la mayoria de personas que asisten a este tipo de seminarios son hombres, blancos y entre los 20 y los 40 años. Por lo tanto enpodría ser que para equilibrar un poco a alguno de los que se haya inscrito de los últimos se le pida su plaza. Esperamos que entendáis esta decisión.

Que costará el seminario? Nuestro objetivo es que puedan venir todas las personas a las que les interese el tema, independientemente de su capacidad económica (teniendo en cuenta que no trabajar una semana entera en julio a muchas personas ya les supondrá un esfuerzo). Por eso exponemos cuales son los costes del seminario y apelamos a que las personas aporten según puedan.

Por un lado de la comida se encargará un grupo de gente que donará todos los beneficios a proyectos solidarios, presas políticas, difusión etc… El coste de la comida por persona serán 91 euros la semana. Por otro lado habrá que cubrir los billetes de avión de las formadoras y otros gastos logísticos. El resto de trabajos de cuidados, de organización, de formación etc… que no están reflejados económicamente se asumen de forma voluntaria y solidaria, pero no quiere decir que no existan.

Por lo tanto, la aportación que pedimos a cada persona son unos 120 euros, pero dependiendo de la posibilidad que tenga cada persona. También pedimos a las personas que se lo puedan permitir que aporten un poco más para poder cubrir a a quellas que no puedan.

También hacemos un llamamiento a las organizaciones y colectivos para que hagan aportaciones para cubrir los gastos del seminario y así ayudarnos a llevarlo a cabo.

Anuncios

2 comentarios sobre “II Seminari de Confederalisme Democràtic

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s