Campanya de finançament per al documental “El Sol del Nord”

Les companyes d’IVARDIA Produccions, co-organitzadores de la I Mostra de Cinema Documental Kurd, van presentar el tràiler del seu primer treball, un documental sobre el moviment revolucionari kurd a Bakur (Kurdistan a Turquia): “El Sol del Nord. Construint l’autonomia a Bakur”.

Han llençat una campanya de finançament col·lectiu a través de Verkami per recollir els diners que fan falta per realitzar el documental i estrenar-lo a finals d’any. La podeu trobar en el següent enllaç, demanem ajuda amb la difusió i col·laboració amb la campanya:

verkami.com/projects/15106-el-sol-del-nord-construint-lautonomia-a-bakur

Es diu que al Kurdistan el sol neix per l’oest, en referència al procés revolucionari de Rojava, “oest” en kurmandjí. Aquesta regió autònoma de Síria és famosa a tot el món perquè és capaç d’autogovernar-se democràticament i de defensar-se enmig d’un país en guerra. “El Sol del Nord. Construint l’autonomia a Bakur” és un homenatge a la seva germana i veïna, la regió nord del Kurdistan, al sud-est de Turquia, que també resisteix a l’assimilació de l’Estat turc i del sistema dominant.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s