Contra la repressió al moviment solidari amb Kurdistan

Des dels col·lectius Rojava Azadî Madrid i Azadí, Plataforma en suport al poble kurd, volem mostrar el nostre total rebuig a les últimes detencions d’activistes, que han lluitat i lluiten en suport a la causa kurda, dins de l’Estat Español.

Les detencions d’almenys 9 activistes a València, Bilbao i Madrid; que recolzen la causa kurda, mostrant la seva solidaritat amb els pobles oprimits així com el suport a la revolució de Rojava; són una mostra més de la complicitat de l’Estat espanyol amb el feixista govern turc.

A través de l’aparell repressiu, representat a dia d’avui en la figura del magistrat Eloy Velasco, així com de les institucions de la Brigada d’Informació Central i Provincial; s’han detingut als activistes sota la falsa acusació d’ajuda a l’organització del PKK. Podem comprovar la carrera d’aquest magistrat, que és promotor de les últimes operacions contra anarquistes i altres moviments socials de base en l’Estat espanyol; sent un dels principals motors de la repressió en aquest país.

Volem recalcar que els mitjans d’informació, La Razón i El País, estan promovent informació falsa, insistint que les YPG (Unitats de Defensa del Poble) són part de l’organització del PKK (Partit dels Treballadors del Kurdistan), considerada terrorista per diversos països a nivell mundial. Insistim que les YPG/YPJ no són considerades organitzacions terroristes per cap Estat, a excepció de Turquia, i que moltes organitzacions estan lluitant per treure al PKK de les llistes internacionals d’organitzacions terroristes, ja que aquest grup és una de les principals forces de xoc contra ISIS (Estat Islàmic) a la regió de l’Iraq.

Condemnem fermament aquestes detencions d’activistes que recolzen amb la seva solidaritat internacional al poble kurd així com a les YPG/YPJ, principals valedors de la resistència contra ISIS sobre el terreny a Síria i l’Iraq.

Condemnem fermament a l’aparell repressor d’aquest Estat, que focalitza els seus esforços en les detencions d’activistes i deixa lliures i impunes als polítics, banquers i altres personalitats corruptes que saquegen a les poblacions d’aquest Estat.

Condemnem als mitjans de comunicació que amb les seves falses informacions confonen, enganyen i manipulen la realitat que rep la població en aquest territori, fent als ciutadans menys conscients i més manipulables a les mans de l’Estat i les seves institucions repressores.

Contra la seva repressió la nostra solidaritat!

Llibertat pels detinguts per recolzar la causa kurda!

#ApoyoDetenidos27

Anuncios

Un comentario sobre “Contra la repressió al moviment solidari amb Kurdistan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s